Een kok aan huis voor een select gezelschap of een groter event? Bij ons bent u aan het juiste adres voor feesten van 10 tot 200 personen!
Elk feest is uniek, maar om u inspiratie te geven kan u hieronder enkele suggesties terugvinden.
Contacteer ons voor een menu op maat volgens uw wensen.
Wij werken samen met verschillende partnerlocaties.
Groententuinje, hangop van yoghurt, knapperige groenten
Crackers & Dips, hummus, tapenades
Home made Chips
Nacho's & Dips
Cristalbrood, sardine, compôte van tomaat
Tonijn, panna cotta van doperwt, groene appel
Bio tomaat, burrata, bouillon en schuim van tomaat
Cracker van olijven, Bellota Reserva, crème van Parmesaan
Carpaccio cannelloni, oergranen, crèmeux van tomaat
Cannelloni zalm, ricotta, tuinkruiden
Tartaar van makreel, zilte groentjes, crème van bladpeterselie
Oester, komkommer, japanse zeewiersalade, schuim van yoghurt
Vitello tonnato
Carpaccio van rund
Profiterole, crèmeux van geitenkaas, radijs
Krokante cilinder, noordzeekrab, limoen
Nori cracker, parmezaan, crumble van ham
Sablé, gebrande tomaat, crème van parmezaan
Loempia van gama, curry, coriander
Zacht gegaard buikspek, lak van soja, crumble van spek & ui
Zeeuwse mossel, crème van peterseliewortel
Bouillon van schaaldieren, curryroom
Risotto, Ganda ham, parmesaan, paddenstoelen
Zeebaars, waterkerssausje, mousseline aardappel
Kroketje van Manchego kaas & spinazie, mosterd
Vitello tonnato "Het Kookatelier" met tataki van tonijn
Bouillon van tomaat, burrata, krab, komkommer
Carpaccio van rund, crèmeux parmesaan, mizuna, tomaat
Tartaar van zalm, jonagold, yuzu, panna cotta van doperwt
Frégola di Sarda, noordzeekrab, bergamot, komkommer
Salade van kreeft "à la caprèse"
Open ravioli met zeeduivel, schuimige emulsie van citroengras
Anjou duif, porto / truffelsausje, doperwt
Lijngevangen zeebaars, Frégola di Sarda, dashi, zilte groentjes
Pasta met kreeft, nantuasausje, jonge spinazie
Presa Duroc (Ibérico varken), groene groenten, graanmosterd
Entrecôte Simmental, structuren van wortel, gelakte slaharten, béarnaise
Limburgse hoender gevuld met shii-také, bbq, puntpaprika, archiduc
Zeetong, prei, oostendse garnalen, polderaardappel, nantua
Zeebaars "lijngevangen", beurre blanc, venkel, tomaat
Aardappelbereidingen naar keuze
Dame blanche "Het Kookatelier", ter plaatse afgedraaid vanille ijs met de nodige garnituren
Ananas, sous vide, caramel, passievrucht, crèmeux chocolade
I love Haspenhouw "Zomer", kers, witte chocolade, violet
Structuren van Chocolade, praliné, bergamot